Candidatures als diferents epígrafs per a les eleccions al plenari de la Cambra de Terrassa

Comunicat a la Junta Electoral: Aclariment de la Candidatura ‘La Teva Cambra’ 

 Les candidatures als diferents epígrafs per a les eleccions a la Cambra de Terrassa, integrades dins el grup la teva cambra que encapçala l’actual president Sr. Ramon Talamàs, candidat a la reelecció, davant les notícies que un mitjà digital ha publicat sobre un suposat ús il·legítim d’elements de propis de la mateixa Cambra en els suports de comunicació de les nostres candidatures, fem constar. 

Que fins a la data del 4 d’agost ni la Junta Electoral ni en l’apartat d’eleccions de la web de l’entitat, no s’havia publicat cap normativa al respecte i, per tant, tota l’actuació i comunicació del grup la teva cambra, s’ha estructurat sobre la legislació vigent que en cap lloc prohibeix identificar amb elements propis de l’entitat per a la qual estan convocades les eleccions. 

Que certament en alguns elements de comunicació s’ha emprat el logotip de la Cambra de Terrassa, però mai amb voluntat de confondre, puix sempre s’ha identificat que es tractava d’una comunicació d’una candidatura concurrent a les eleccions i en aquest punt volem reivindicar l’honorabilitat d’Hormicon SA, empresa integrada dins el grup, qui va ser assenyalada concretament pel fals ús il·legítim. 

Que tot assenyalant que poden continuar circulant sense iniciativa pròpia elements de comunicació amb les assenyades característiques que, reiterem, no aporten cap mena de confusió, s’ha comunicat a la Junta Electoral que procedim a actualitzar els elements de comunicació de la teva cambra, puix com a candidats i en atenció al teixit empresarial tenim ocupacions més importants que entrar en una polèmica sense sentit. 

Comparteix-ho