Candidatures als diferents epígrafs per a les eleccions al plenari de la Cambra de Terrassa

Comunicat CECOT suport candidatura “La Teva Cambra”

Eleccions a la Cambra de Comerç de Terrassa, suport de Cecot a la candidatura de Ramon Talamàs
Entre el 15 i el 20 de setembre es celebraran les votacions, tant telemàtiques com presencials, per escollir els 35 membres del ple de la Cambra per sufragi universal. En aquest sentit, la Junta Directiva de la Cecot ja hem mostrat, públicament, el nostre suport a la candidatura La Teva Cambra, encapçalada per l’actual president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs i que engloba una llista d’empreses que des de la Cecot considerem reflex de la realitat del teixit empresarial del territori, a l’hora que formen part de la nostra entitat.
 
Les línies de treball obertes, la coordinació que s’ha establert al territori i la dinàmica positiva amb la Cambra de Comerç durant l’actual legislatura ens ha portat a avalar la candidatura per donar continuïtat a tot aquest treball en comú.
 
Per tot això, us demanem que, des de les vostres empreses, també doneu suport a la candidatura La Teva Cambra. En aquest enllaç trobareu els perfils dels candidats i candidates per als diferents epígrafs, així com la informació sobre el procediment de votació.
 

latevacambra.cat

 
Podeu ampliar informació a atencioempreses@cecot.org, o bé al telèfon 937361100.

Comparteix-ho